Guldenberg Porsche

Vacatures

Interesse in een baan bij Guldenberg Porsche?

Stuur ons een email met je motivatie en CV.

Porsche Autospuiter & Restauratie Specialist

Ben jij specialist op het gebied van spuitwerk, schade herstel en restauraties, dan is dit je kans om de volgende stap in je carrière te maken. Guldenberg biedt met de Vacature Autospuiter de unieke kans om je ambities binnen het vak waar te maken. Of het nu een circuit-schade is van een race-Porsche, of een complete restauratie van een bijzondere klassieker, alles wordt bij Guldenberg in eigen beheer gedaan. Dat maakt het werk natuurlijk lekker afwisselend, maar zeker ook uitdagend voor je vaardigheden en technieken.

Je komt te werken binnen een hecht team van professionals met ieder hun eigen specialisme. Binnen een organisatie met ongedwongen en vrije werksfeer en een grote waardering voor kwaliteit en perfectie. Je bent verantwoordelijk voor het voorbewerken en spuiten van zowel kleine schades, als complete restauratie projecten. Daarnaast ook het uitvoeren van lakcorrecties en het herstellen van imperfecties. Het is daarbij uiteraard van groot belang dat je een perfectionisch oog hebt en passie voor Porsches.

Bruto salarisindicatie : E 2.500 – 3.500 afhankelijk van je vaardigheden en competenties.

Wat bieden wij:

Minimale eisen:

Interesse in deze deze vacature Autospuiter & Restauratie Specialist? Stuur dan een email met je motivatie en CV naar Derek van Goethem:
derek@guldenbergracing.nl

Afspraak maken?

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.