Guldenberg Porsche

Team

Advies of hulp nodig?

Onze specialisten staan u graag vrijblijvend te woord.

Over Guldenberg

Vanuit de werkplaats in Delft biedt Guldenberg Racing sinds 2011 complete ondersteuning voor coureurs in onder andere de Porsche 944 cup. Na een succesvolle carrière op het circuit (4e algemeen klassement/rookie of the year 2009) besloot Derek van Goethem dat zijn hart en kracht lag bij het bouwen en onderhouden van de Porsche raceauto’s. Met behulp van een aantal enthousiaste klanten maakte hij de stap van de tuin van zijn ouders naar een compleet uitgeruste werkplaats in het authentieke fabriekspand van de Delftse Kabelfabriek.

Vanuit deze achtergrond groeide Guldenberg snel uit tot een begrip in de Porsche wereld. Naast de race afdeling heeft Guldenberg zich ook toegespitst op het regulier onderhoud van Porsches. Met daarnaast een eigen schade afdeling en specialisatie in performance en ‘custom-build solutions’. Altijd met oog voor detail en kwaliteit. Net als op het circuit; compromisloos voor het beste resultaat.

Sinds 2016 heeft Guldenberg de beschikking over 600m2 extra ‘showroom’ ruimte. In de ruige ambiance van deze grote fabriekshal genaamd ‘Hal-C’ staan verschillende Porsche occasions en racers gestald.

Veel Porsche onderdelen direct uit voorraad leverbaar

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.