Guldenberg Porsche

Porsche Service

Advies of hulp nodig?

Onze specialisten staan u graag vrijblijvend te woord.

Waarom Guldenberg?

Porsche M96 Ims Bearing

Vrijwel iedere liefhebber die een 996, 997 of Boxster 986 rijdt of geïnteresseerd is in de aanschaf van een van deze Porsche modellen heeft waarschijnlijk gelezen of gehoord over het beruchte IMS lager.
Een van de zwakke punten van het motorblok welke wordt gebruikt in de op dit moment meest betaalbare Porsches. Maar al lang niet meer een reden om deze modellen niet te rijden of niet te kopen.

Guldenberg Porsche IMS Bearing

Guldenberg biedt diverse zeer betaalbare oplossingen om het risico van een catastrofale ‘engine failure’ door het kapot draaien van dit lager te beperken. Zo wordt standaard bij alle occasions die wij aanbieden preventief dit lager vervangen voor een verbeterde versie.
Overweegt u de aanschaf van een Porsche met een nog origineel IMS lager, of heeft u er al een in bezit, kom dan vooral eens langs en laat u informeren over de mogelijkheden.
All-in prijzen voor het preventief vervangen van dit lager beginnen vanaf circa E 950,- excl. btw, afhankelijk van het type Porsche, het gekozen vervangings-lager en bijkomende werkzaamheden zoals het vervangen van de koppeling.
Wilt u dit liever zelf of door uw eigen garage laten uitvoeren? Kijk dan in onze webshop voor de verschillende typen lagers die wij verkopen.

Afspraak maken?

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.