Guldenberg Porsche

Vacatures

Interesse in een baan bij Guldenberg Porsche?

Stuur ons een email met je motivatie en CV.

Porsche Autotechnicus / Engineer

Geen mogelijkheden om je ambities waar te maken bij je huidige werkgever? Wellicht ben jij dan een gechikte professional om te solliciteren op onze vacature Porsche Autotechnicus. Bij Guldenberg Porsche krijg je echt de ruimte om je verder te specialiseren in de automotive branche.

Binnen een klein hecht team ben je als Porsche technicus verantwoordelijk voor het onderhoud aan diverse straat en race Porsches. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van storingen van zowel elektronische als mechanische aard en gaat deze zelfstandig repareren, voert het regulier onderhoud uit en houdt je bezig met wiel-uitlijning en het installeren van upgrades en verbeteringen. Ook kan je assistentie bieden bij de schade-herstel en restauratie afdeling.

Daarvoor krijg je een nette en goed technisch uitgeruste werkplaats tot je beschikking en een zeer goed salaris met goede doorgroei mogelijkheden.

Bruto salarisindicatie : E 3.000 – 4.000 afhankelijk van je vaardigheden en competenties.

Wat bieden wij:

Minimale eisen:

Interesse in deze vacature Porsche Autotechnicus? Stuur dan een email met je motivatie en CV naar Derek van Goethem: derek@guldenbergracing.nl

Zonder afspraak langs komen of solliciteren per telefoon wordt niet gewaardeerd.

Afspraak maken?

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.

The pain itself is love, the main storage system.